top of page
Via Stress en burn-out coaching bij Revive Keerbergen leer je jouw stressgehalte te verminderen en een burn-out te vermijden. Herken de signalen en oorzaken van jouw stress en pak ze aan.

Stress- & burn-outcoaching

Voor wie?
  • Heb je last van stress?

  • Heb je het gevoel af te stevenen op een burn-out/bore-out of brown-out?

  • Zit je in een burn-/bore-/brown-out?

Bij Revive kan je terecht voor individuele coaching. We gaan samen op zoek naar oplossingen om jouw stressgehalte te verminderen en een burn-out te vermijden of te verkorten.

Samen brengen we jouw energiegevers, rustgevers en energievreters in kaart. We herkennen de signalen en oorzaken van jouw stress en pakken ze aan. Zo leer je jouw stress te verminderen en verlaag je de kans op een burn-out.

Toch in een burn-out? We omarmen dit gebeuren en gaan, op jouw tempo, op zoek naar de oorzaken. Door tal van technieken leer je jouw stresssignalen tijdig te herkennen, ermee om te gaan en ze te verminderen of uit te schakelen. Zo kan je jouw burn-out aanzienlijk verkorten, en, naar de toekomst toe, vermijden dat je opnieuw opbrandt.

Heb ik een burn-out? Test het hier.

Jouw investering

Jouw investering

Een intakegesprek duurt 1.5u en kost 95€.
Een verdiepingssessie duurt 1 uur en kost 70€ .

Sessies langer dan een uur tot anderhalf uur kosten 95€.
Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren en exclusief 21% BTW voor onderneme
rs die een factuur wensen.

VESB

Erkend Stress- en Burn-out coach

Als lid van de Vereniging voor Erkende Stress- en Burn-outcoaches (VESB) kan je bij mij rekenen op een kwalitatief coaching traject, conform de eisen inzake opleiding en ervaring die de VESB stelt. Zo hebben alle coaches een degelijke en erkende opleiding gevolgd inzake stress- en burn-outcoaching, hebben we de VESB gedragscode ondertekend en dienen we ons regelmatig bij te scholen.

VESB.png
bottom of page